Over Record

Record Brandbeveiliging uit Soest (bij Amersfoort en Utrecht) is een vooraanstaande leverancier van producten en diensten op het gebied van brandveiligheid. Een vernieuwend bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. In de afgelopen 23 jaar heeft Record Brandbeveiliging een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de Nederlandse markt.

Of het nu gaat om onderhoud of verkoop van kleine blusmiddelen (zoals brandblussers), noodverlichting, droge blusleidingen of brandmeldinstallaties: bij Record Brandbeveiliging bent u aan het goede adres. Onze teams van adviseurs en monteurs hebben bij elkaar ruim 100 jaar ervaring in brandbeveiliging. Zij blijven continu op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Bovendien investeert Record Brandbeveiliging jaar op jaar in scholing en educatie. Hierdoor heeft Record Brandbeveiliging ook een uitstekende reputatie op het gebied van het geven van veiligheidsadviezen.

Record Brandbeveiliging werkt landelijk en heeft ruime ervaring in allerlei branches. Wij zorgen voor een brandveilige omgeving bij winkelketens, opleidingsinstellingen, overheidsorganisaties, organisaties voor kinderopvang, kleinere MKB-bedrijven en ook bij particulieren. Record Brandbeveiliging richt zich op kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij bewijzen dit jaarlijks bij meer dan 1000 gebouwen, instanties en gebouwen. Met Record Brandbeveiliging haalt u vakmensen in huis met verstand van zaken en een no-nonsense aanpak, die u uitsluitend adviseren wat aantoonbaar bijdraagt aan de veiligheid van uzelf en anderen.

Neemt u contact op met ons via telefoonnummer 0900-Brandveilig (035 6027966) of via email op info@recordbrandbeveiliging.nl

Record Brandbeveiliging is een door het NCP erkend REOB Onderhoudsbedrijf, Installatiebedrijf Brandmeldinstallaties en Onderhoudsbedrijf Brandmeldinstallaties. Het NCP Erkenningsnummer van Record Brandbeveiliging is NCP 1652.

Millieu en MVO

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming neemt Record Brandbeveiliging verantwoordelijkheid voor de effecten die onze bedrijfsactiviteiten hebben op de mens, het milieu en bedrijfsvoering. We maken bewuste keuzes om een balans te bereiken op sociaal (People), ecologisch (Planet) en economisch (Profit) gebied. Door middel van de volgende keuzes wordt invulling gegeven aan dit beleid:

 • onze schuimblussers worden gevuld met biologisch afbreekbaar schuim;
 • bij de productie van de brandblusser wordt gebruik gemaakt van gerecycled regenwater;
 • blustoestellen met een hoge blusrating dragen ertoe bij dat een brand snel geblust kan worden zodat veel minder schadelijke stoffen vrijkomen in het milieu;
 • afvalstoffen worden zorgvuldig afgevoerd. Poeder en schuim wordt milieuverantwoord afgevoerd, blussers worden ontmanteld waarbij metalen en kunststoffen worden gescheiden;
 • er wordt actief gemanaged op verbruik van brandstof en overige energiebronnen;
 • de bedrijfswagens zijn voorzien van de nieuwste roetfilters;
 • blussers worden zoveel mogelijk op locatie hervuld;
 • emails en rapporten worden digitaal opgeslagen en alleen in dringende situaties uitgeprint;
 • er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van papier met FSC keurmerk.

Record Brandbeveiliging biedt duurzame oplossingen om uw brandveiligheid op een verantwoord niveau te borgen en te handhaven.

Partners

Everlux
Record Brandbeveiliging is een erkend dealer van Everlux veiligheidsproducten. De belangrijkste activiteiten van Everlux zijn de ontwikkeling, productie en verkoop van veiligheidsproducten met nalichtende eigenschappen, in het bijzonder nalichtende veiligheidsborden en evacuatieplattegronden. Voor uitgebreide informatie over Everlux verwijzen wij u graag door naar www.everlux.eu/NL of bekijk hier de online catalogus.

Brandpreventie.com
Per direct zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Brandpreventie.com uit Lelystad. Met Brandpreventie.com heeft Record Brandbeveiliging een partner met specialisten op het gebied van bedrijfshulpverlening in huis gehaald. Brandpreventie.com is een door het NIBHV erkend opleidingsinstuut. U kunt bij Brandpreventie.com terecht voor de volgende opleidingen:

 • BHV basisopleding met e-learning;
 • BHV herhaling;
 • Ploegleider BHV;
 • Beheerder Brandmeldinstallatie;
 • Preventie Medewerker;
 • Kinder EHBO;
 • Certificaat AED;
 • Herhaling Diploma Eerste Hulp.

U kunt de website van Brandpreventie.com bezoeken voor uitgebreide informatie over de opleidingen.

Erkenningen

Record Brandbeveiliging is een door het NCP erkend bedrijf. Het NCP Erkenningsnummer is NCP1652. Record Brandbeveiliging is in het bezit van de volgende erkenningen.

Branddetectiebedrijf
Als NCP Erkend Branddetectiebedrijf is Record Brandbeveiliging erkend voor het Projecteren, Installeren, Certificeren en Onderhouden van brandmeldinstallaties. Bovendien is Record Brandbeveiliging bevoegd voor het schrijven van een Programma van Eisen (segment Laag en Middel) indien er één eisende partij is.

Onderhoudsbedrijf REOB
Kleine Blusmiddelen zijn draagbare blusmiddelen tot 20 kg totale massa, brandslanghaspels en overig mobiel blusmaterieel met een blusstofinhoud tot en met 250 kg. Het certificatieschema Kleine Blusmiddelen waarborgt de deskundigheid en vakbekwaamheid van bedrijven die het onderhoud van kleine blusmiddelen verzorgen.