Uw partner in onderhoud van brandbeveiliging en blustoestellen in Midden-Nederland

Hoe staat het met de brandveiligheid bij uw bedrijf in Midden-Nederland? Zijn alle benodigde blusmiddelen aanwezig en wordt er regelmatig onderhoud uitgevoerd aan de brandbeveiliging, zoals de brandblussers? Voor bedrijven is het verplicht om blusmiddelen te laten controleren, onderhouden en keuren. Record Brandbeveiliging is REOB gecertificeerd, hierdoor weet u dus zeker dat uw brandbeveiliging 100% op orde is en volgens de Nederlandse wetgeving onderhouden wordt.

Record Brandbeveiliging houdt zich bezig met onder andere het controleren, onderhouden en keuren van:

 • Draagbare en verrijdbare blustoestellen;
 • Brandhaspels;
 • Noodverlichting;
 • BHV-middelen;
 • Droge blusleidingen;

 

 

 

 

 

Zakelijk onderhoud aan elk merk

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

  captcha

  Dé brandbeveiliging expert

  Record Brandbeveiliging is expert op het gebied van het uitvoeren van onderhoud aan en het keuren/controleren van blustoestellen en andere brandveiligheidsmiddelen. Bij een keuring controleren we alle onderdelen van de brandbeveiliging en vervangen we deze indien nodig. Daarnaast vullen we blustoestellen bij, onderhouden we de noodverlichting en leveren wij nieuwe blusmiddelen. Betrouwbaarheid, snelheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in Midden-Nederland die het onderhoud van uw brandbeveiliging op zich neemt? Neem contact met ons op!

  Uw brandbeveiliging altijd in topconditie

  Wil u er zeker van zijn dat uw brandbeveiliging altijd in topconditie is? Met het onderhoud komen we jaarlijks bij u langs en zorgen we ervoor dat de blustoestellen, brandslanghaspels en andere brandveiligheidsmiddelen in orde zijn. Zo voldoet u altijd aan de regels op het gebied van brandveiligheid. Daarnaast zorgt het periodiek onderhouden, controleren en keuren van uw brandbeveiliging voor een veilige werkomgeving voor uw collega’s!

  Over welke blusmiddelen beschikt uw bedrijf?

  Er zijn allerlei soorten brandbeveiliging en blusmiddelen. De meest voorkomende zijn brandslanghaspels, noodverlichting, blusdekens en blustoestellen. De blusmiddelen zijn onder te verdelen in poederblussers, schuimblussers en specifieke blustoestellen, zoals vetblustoestellen. Wij adviseren u graag bij het type blusmiddel dat bij uw bedrijf past en de frequentie en het type onderhoud dat daarbij past. Onze specialisten helpen u bij het onderhouden en keuren van ieder type blusmiddel.

  Monteurs die weten waar ze het over hebben

  Wanneer blijkt dat de blusmiddelen aan een onderhoudsbeurt of aan de jaarlijkse keuring toe zijn, dan wilt u natuurlijk graag dat dit zo snel mogelijk uitgevoerd wordt. Vanuit onze centraal gelegen vestigingen zijn onze monteurs altijd dichtbij. Na het leveren van het onderhoud bij uw bedrijf in Midden-Nederland, ontvangt u een rapport en een certificaat van de keuring. We leveren niet alleen onderhoud aan onze eigen blusmiddelen: onze monteurs doen onderhoud en keuren blusmiddelen van alle merken!

  Record Brandbeveiliging

  Record Brandbeveiliging, uw betrouwbare partner in brandbeveiligingsonderhoud en blusmiddelen in Midden-Nederland. We begrijpen hoe belangrijk brandveiligheid is voor uw bedrijf. Daarom bieden we uitgebreide diensten aan om ervoor te zorgen dat uw brandbeveiligingheid altijd optimaal functioneert. Als REOB-gecertificeerd bedrijf garanderen wij dat uw brandbeveiliging 100% voldoet aan de Nederlandse wetgeving en altijd goed onderhouden wordt.

  Bij Record Brandbeveiliging bieden we een breed scala aan onderhouds- en keuringsdiensten, waaronder:

  • Draagbare en verrijdbare blustoestellen;
  • Brandhaspels;
  • Noodverlichting;
  • BHV-middelen;
  • Droge blusleidingen;
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

  Als experts op het gebied van brandbeveiliging voeren we gedetailleerde controles uit, vervangen we onderdelen indien nodig en vullen we blustoestellen bij. We zorgen ervoor dat uw brandbeveiligingssysteem in topconditie is, zodat u te allen tijde voldoet aan de voorschriften op het gebied van brandveiligheid.

  Betrouwbaarheid en klanttevredenheid

  Bij Record Brandbeveiliging hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid, snelheid en klantvriendelijkheid. Onze goed opgeleide monteurs zijn experts op het gebied van brandbeveiliging en zorgen ervoor dat al uw onderhouds- en keuringsbehoeften worden vervuld. We zijn trots op onze snelle responstijd en zorgen ervoor dat uw brandbeveiliging altijd in topconditie is.

  Professioneel onderhoud voor alle merken

  Onze monteurs zijn bekend met alle merken brandblussers en brandbeveiligingsmiddelen. Of het nu gaat om onze eigen blusmiddelen of die van andere merken, wij leveren professioneel onderhoud en keuringen voor alle merken. Na ons bezoek aan uw bedrijf in Midden-Nederland ontvangt u een gedetailleerd rapport en een certificaat van de keuring. Zo heeft u altijd de documentatie die nodig is om aan te tonen dat uw brandbeveiliging aan alle vereisten voldoet.

  Ontdek de voordelen van brandbeveiligingsonderhoud bij Record Brandbeveiliging:

  • Snelle planning van onderhoud binnen 24 uur;
  • Onderhoudsmonteurs uit de regio Midden-Nederland;
  • Onderhoud voor alle merken blusmiddelen;
  • Gedetailleerd rapport en certificaat na onderhoud;
  • Kwaliteit brandbeveiliging, conform de geldende regelgeving

  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Record Brandbeveiliging u kan helpen met betrouwbaar brandbeveiligingsonderhoud en de keuring van blustoestellen in Midden-Nederland.

  Zakelijk onderhoud aan elk merk

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

   captcha