Brandslanghaspels

Record Brandslanghaspel 20 mtr. 3/4

Deze brandslanghaspel van Record Brandbeveiliging, met een lengte van 20 meter, wordt compleet geleverd met muurplaat, draaistraalpijp (voorzien van rubberen stootrand), geleiderol, kogelafsluiter en as met standpijp.De muurplaat is voorzien van meerdere gaten welke overeenkomen met de maten van de meest gangbare haspels in Europa. De brandslanghaspel is geproduceerd volgens EN 671-1 en is Kiwa en CE gekeurd.

Record Brandslanghaspel 25 mtr. 3/4

Deze brandslanghaspel van Record Brandbeveiliging, met een lengte van 25 meter, wordt compleet geleverd met muurplaat, draaistraalpijp (voorzien van rubberen stootrand), geleiderol, kogelafsluiter en as met standpijp.De muurplaat is voorzien van meerdere gaten welke overeenkomen met de maten van de meest gangbare haspels in Europa. De brandslanghaspel is geproduceerd volgens EN 671-1 en is Kiwa en CE gekeurd.

Record Brandslanghaspel 30 mtr. 3/4

Deze brandslanghaspel van Record Brandbeveiliging, met een lengte van 30 meter, wordt compleet geleverd met muurplaat, draaistraalpijp (voorzien van rubberen stootrand), geleiderol, kogelafsluiter en as met standpijp.De muurplaat is voorzien van meerdere gaten welke overeenkomen met de maten van de meest gangbare haspels in Europa. De brandslanghaspel is geproduceerd volgens EN 671-1 en is Kiwa en CE gekeurd.